DNA Vaderschap

 
Vaderschapstest mbv de meest recente techniekenEnkele cellen volstaan voor DNA-vaderschapstestDNA-onderzoekCapillaire Electroforese met minstens 16 DNA STR-loci (merkers)Vaderschap Testen: snel, efficiƎnt, betrouwbaarCutting edge analysis softwarevaderschapstest
Life-ID
DNA-analyse

DNA-Tweelingtest: Identiek, of twee-eiig?

 

Wat is een tweelingtest?

Een tweeling kan op twee manieren ontstaan.
o Er kan een dubbele bevruchting plaatsvinden, waarbij twee eicellen bevrucht worden door twee spermacellen. Deze kinderen zijn genetisch even verschillend als gewone broers en/of zussen. Het is een twee-eiige tweeling.
o Een ander soort tweelingen ontstaat als na de bevruchting van één enkele eicel, in een vroeg stadium van ontwikkeling de vrucht aanleiding geeft tot twee individuen. Deze kinderen zijn genetisch volledig identiek (en dus ook altijd van hetzelfde geslacht). Het is een één-eiige tweeling.

Een simpele DNA-test kan feilloos het onderscheid maken tussen deze twee soorten tweeling. Deze test noemen wij de tweelingtest.

 

Hoe laat ik mijn tweeling testen?

U kan gemakkelijk zelf stalen nemen. Er komt geen bloed aan te pas. Met een steriel wattenstokje wrijft u enkele seconden stevig tegen de binnenzijde van de wang en onder de tong van elk kind.

Vraag een staalnamekit voor een tweelingtest aan. U ontvangt een testkit die alles bevat wat u nodig heeft om de stalen te nemen en naar ons te sturen voor analyse, plus een stap-voor-stap handleiding met instructies.

U kan ook een afspraak maken om de staalname te laten uitvoeren in het laboratorium van Life-ID.

 

Hoeveel kost de tweelingtest?

alles inbegrepen!

Als u een vaderschapstest laat doen van uw tweeling, doen wij er de tweelingtest gratis bij .