Life-ID
DNA-Identificatie en Verwantschapsanalyse
Life-ID mini-logo

Bedrijfsinformatie

Adres:
Life-ID
Technologiepark 82 (gebouw  A6c  )
9052 Gent (Zwijnaarde)
België
Website:
www.life-id.be
E-mail:
Web Master | Labo
Telefoon:
+32 (0) 9 241 5636
Enkel dringende gevallen:
Zaak-
voerder:

Ralf Vermeulen,
 Biotechnoloog, gerechtsdeskundige

 
 
BTW: BE 864239316
 (ondernemingsnummer)
RechtsPersonen-
 Register
(RPR)
Oudenaarde
Bank:
 RekeningNr:
KBC 737-1213766-48
 IBAN:
BE11 7371 2137 6648
 BIC/SWIFT:
KREDBEBB
 Naam Bank:
KBC BANK NV
 Adres Bank:
Havenlaan 2B,
Brussel, BELGIE
BitCoin:
  159hoYMDBxMgnYq5NNVuTrJzNvuBvedQZM
 

Het labo en de kantoren van Life-ID bevinden zich in het Technologiepark ("Tech Lane") van de Universiteit Gent, op de campus Ardoyen te Zwijnaarde, goed bereikbaar en dichtbij het knooppunt van de autosnelwegen E17 (Antwerpen-Kortrijk) en E40 (Brussel-Oostende).

 

  • Komt u via de E40 van Brussel, ga dan in Merelbeke naar de R4, richting "Eeklo", en verlaat de R4 naar de N60, richting "Oudenaarde"
  • Komt u via de E40 van Oostende, ga dan ter hoogte van de N43 naar de R4 ("Expo"), en vervolg de R4 oostwaarts tot aan de N60, waar u verder gaat richting "Oudenaarde"
  • Komt u van Antwerpen of Nederland via de E17, blijf dan na het viaduct in Gentbrugge op de rechter rijvakken, en na de afrit UZ-Gent houdt u verder rechts en vervoeg de R4 richting "Eeklo", en verlaat de R4 om de N60 op te rijden, richting "Oudenaarde".
  • Komt u van Gent of van de R4 dan volgt u heel eventjes de N60 richting "Oudenaarde" tot aan een langgerekt rond punt, dat u voor 3/4 volgt (4e afrit) tot de hoofdingang van de universitaire campus Technologiepark ("Tech Lane").
  • Komt u van Kortrijk/Deinze via de E17, rijd dan door tot afrit 8 "De Pinte-Zevergem" en ga via de N60 richting Gent
  • Eens op de N60 ter hoogte van De Pinte/Zevergem is het nog 3 km in de richting van Gent. Na het 3e verkeerslicht komt u dan aan een langgerekte rotonde, dat u voor 1/4 volgt (2e afrit) tot aan de hoofdingang van de universitaire campus Technologiepark ("Tech Lane").

Eens op de campus, passeert u een rond punt maar gaat rechtdoor tot de 4e afslag rechtsaf. Rechts, ziet u het Innovatie- en IncubatieCentrum ("IIC") (gebouw  A6c ), waar u zich aan de receptie aanmeldt.

Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer kan ook: vanaf het spoorwegstation Gent Sint-Pieters vertrekken er bussen van De Lijn (nrs. 70, 71 en 72 ong. om de 10-15min; ook 47 en 49, om de 30-90min) richting Zwijnaarde. Best niet afstappen aan de hoofdingang "Technologiepark Rijksuniversiteit Gent", maar pas 3 haltes verder ("Campusstraat") aan de zijingang. Voorbij de slagbomen ziet u na 100m op de linkerkant het  Innovatie- en IncubatieCentrum ("IIC"). Er is ook tram 2 vanaf de voorkant van het Sint-Pieters-station naar halte "Molen" in Zwijnaarde, vervolgens te voet rechtsaf via de Tramstraat naar de zijingang van de Campus.

De routeplanners van www.nmbs.be en www.delijn.be, maar beter nog de mobiele app van de NMBS (iPhone, Android) of van De Lijn (iPhone), bieden up-to-date info.


Cookies en Privacy

Life-ID biedt, ook in het kader van recente wetgeving, garanties dat uw gegevens veilig zijn. Meer over onze privacy-voorzorgen vindt u hier.
Deze site gebruikt cookies voor zijn interne werking en voor beperkte trafiekanalyse. Door verder te gaan aanvaardt u onze privacy-voorzorgen.
 
Meer InfoGa verder