Life-ID
DNA-Identificatie en Verwantschapsanalyse
Life-ID mini-logo

DNA-Identificatie

Humane Identificatie
Forensisch DNA-Onderzoek

Een profiel met 16 of meer merkers

De DNA-profielen die gebruikt worden om besluiten met betrekking tot het verwantschap op te baseren, zijn ook geschikt voor identificatiedoeleinden. Een persoon kan geïdentificeerd worden aan de hand van zijn/haar DNA profiel. Een DNA profiel specificeert welke allelen een persoon draagt voor bepaalde genetische merkers. Hoe meer merkers geanalyseerd worden, hoe groter de zekerheid dat twee stalen die hetzelfde profiel opleveren, ook van dezelfde persoon zijn. Hoe meer merkers, hoe beter dus.

De zekerheden geassocieerd met DNA-identificatie zijn verschillende grootte-orden hoger dan voor verwantschapsanalyse, omdat er telkens 2 homologe chromosomen meetellen in de test, die al dan niet van dezelfde persoon komen. Zelfs een vergelijking met DNA van een familielid geeft nog zeer goede discriminatie.

De beste begeleiding

Bel of mail ons met uw specifieke vragen. Wij antwoorden steeds quasi onmiddellijk op elke vraag. Zo begeleiden we u van vóór een analyseopdracht met alle informatie over wat kan, welke informatie u kan verwerven en wat het kan kosten, tot na de analyse met alle aspecten van het analyseresultaat.

De snelste resultaten

Gewoonlijk is de termijn tussen ontvangst van stalen en analyseresultaten binnen de 2 weken. Wij garanderen geen termijn, maar u kan altijd de spoeddienst ("48u" = 2 werkdagen) aanvragen. Dan zorgen wij dat uw resultaten er zeker zo snel mogelijk zijn.

Hoeveel kost de analyse van een DNA profiel?

€199 (alles inbegrepen) voor het eerste profiel, €100 voor elk bijkomend profiel.

Gratis Staalnamekit aanvragen

Deze site gebruikt cookies voor zijn interne werking en voor beperkte trafiekanalyse. Door verder te gaan aanvaardt u onze privacy-voorzorgen.
 
Meer InfoGa verder